درمان ریزش موی مردانه در اصفهان | بهترین درمان ریزش مو در اصفهان
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / هایفوتراپی / درمانهای غیر دارویی ریزش موی مردانه

درمانهای غیر دارویی ریزش موی مردانه

پس از مشاهده ریزش مو مردانه دارو ها اقدام به درمان می گردد . در صورت مشاهده پاسخ مناسب ، درمان دارویی را ادامه می دهیم.
در صورتیکه پاسخ مطلوب مشاهده نشود یا از ابتدا میزان طاسی زیاد باشد و نواحی وسیع کم پشتی را مشاهده کنیم همزمان بادارو به درمان های غیر دارویی نیز اقدام می کنیم.

روشهای درمان غیر دارویی

- مزوتراپی

در روش مزوتراپی دارو های محرک رشد مو در نواحی کم پشتی تزریق می گردد، در این روش ابتدا با استفاه از بی حس مو ضعی نواحی تزریق بی حس شده و با دستگاه مزوگان یا سوزنهای مخصوص انوع دارو ها از جمله ویتامین ها ، داروهای محرک رشد مو و فیناستراید بسته به مو در سر تزریق می شود . جلسات مزو تراپی معمولا متعدد و به فواصل چند هفته ای می باشد.

- تزریق پی ار پی ( پلاسمای غنی از پلاکت)

در این روش خون بیمار در مطب درون کیت های استاندارد که مانند لوله های ازمایش بوده و اختصاصا برای پی ار پی تهیه شده اند ، گرفته می شود. پس از سانتریفوژ و فعال سازی پلاکتها ، پی ار پی به سر تزریق می گردد. تزریق پی ار پی برای رویش مو باید سه نوبت و به فاصله ی سه ماه یکبار صورت گیرد . برای مشاهده پاسخ لازم حداقل سه ماه وقت لازم است . جهت تزریق پی ار پی نیز نیاز به بی حسی موضعی می باشد.
کیتهای پی ار پی اختصاصی هستند و صرفا لازم است از کیت های استاندارد و مورد تایید استفاده شود . از انجا که در روش پی ار پی با استفاده از مواد درون پلاکت ، رویش مو تحریک می گردد و پلاکت نیز عنصری بسیار حساس و شکننده است و نکات متعددی در اماده سازی و تزریق ان باید مد نظر باشد ، لذا صرفا اینکار باید توسط پزشک صورت گیرد و تزریق ان توسط افراد غیر پزشک می تواند عواقب جبران نا پذیری داشته باشد .
در موارد سرطان خون ، اختلالات کبد و عفونت در محل تزریق ، پی ار پی صورت نمی گیرد.

ریزش موی مردانه

مراقبت های بعد از پی ار پی و مزوتراپی

بهتر است بعد از مزو تراپی و پی ار پی بیمار تا 24 ساعت از استحمام خود داری کند.
در صورتی که از ابتدا وسعت طاسی زیاد باشد و فولیکولهای مو طاسی کم تراکم و ضعیف باشند برای درمان طاسی به کاشت مو اقدام می شود.
در مبحث بعدی به بررسی روشهای مختلف کاشت مو خواهیم پرداخت.

دکتر هما فاتحی، پزشک پوست، مو و زیبایی در اصفهان می‌باشند که با سالها تجربه در زمینه های مختلفی مانند کاشت مو، تزریق ژل، چربی و بوتاکس، لیزر موهای زائد، جوانسازی پوست و ... توانسته اند خدمات ارزنده ای به مراجعین خود ارائه نمایند. لطفا جهت هماهنگی با مطب ایشان از طریق تماس با شماره تلفن 32245018 - 031 اقدام فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک B ، طبقه سوم ، واحد 309
تلفن : 32245018 - 031
موبایل مطب : 09135116500


نظرات کاربران درباره این مطلب :چگینی [ 1402-07-04 ]
سلام خانم دکتر از روش پی ار پی چند بار میتونیم استفاده کنیم و ممکنه دوباره ریزش برگرده ؟ هزینه رو هم لطف میکنید

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
عملکرد لیزر برای رفع موهای زائد زیر بغل چگونه است؟عملکرد لیزر برای رفع موهای زائد زیر بغل چگونه است؟

لیزر موهای زائد زیر بغل یک روش بسیار محبوب برای تعداد زیادی از زمانی که قصد دارند از مشکلات مربوط به شیو کردن موهای زائد یا درد حاصل از موم انداختن خلاص شوند یک گزینه بسیار محبوب تلقی می‌شود. ... ادامه مطلب

هر آنچه در مورد جوش هورمونی باید بدانیدهر آنچه در مورد جوش هورمونی باید بدانید

علت جوش ممکن است به دلایل متفاوتی از جمله عادت هورمون ها و کبد بستگی داشته باشد. جوش های هورمونی جوش هایی هستند که به دلیل نوسانات هورمونی ایجاد میشود ... ادامه مطلب

اوزون تراپی مو چیست و چه فوایدی دارد؟اوزون تراپی مو چیست و چه فوایدی دارد؟

اوزون تراپی از مدرن‌ ترین روش‌ ها برای تقویت موی سر و ساقه‌ های آن است. امروزه به دلیل نتایج قطعی خود در روند درمان و تقویت مو های آسیب دیده بسیار مورد استقبال قرار گرفته و از سری خدمات آرایشگاه‌ ها و کلینیک‌ های زیبایی به شمار می‌ رود. ... ادامه مطلب

بررسی علائم، علت و روشهای درمان انواع شوره سربررسی علائم، علت و روشهای درمان انواع شوره سر

شوره سر، پوسته‌ های سفید رنگی است که در اثر تجمع سلول‌ های مرده پوست در موها ایجاد می‌ شود. در واقع سلول‌ های مرده پوست شروع به ریزش کرده و در اثر این اتفاق، شوره سر ایجاد می‌ شود. این وضعیت معمولاً بی‌ ضرر است و با عوارضی همراه نیست؛ اما ممکن است گاهی با خارش همراه شود. ... ادامه مطلب