درمان کم پشتی مژه | کلینیک پوست و موی دکتر فاتحی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مقالات علمی / چگونه مژه هایی پرپشت داشته باشیم

چگونه مژه هایی پرپشت داشته باشیم

مژه های پرپشت و زیبا یکی از معیارهای زیبایی محسوب می شود . با افزایش سن مژه ها نازکتر ،کوتاه ترو کم پشت تر می شود اما نازکی و کم پشتی مژه می تواند در سنین جوانی هم اتفاق بیافتد و این امر دلایل متعددی دارد .

برخی از علل کم پشتنی مژه ها عبارت اند از :

1- ژنتیک : برخی از افراد به طور ارثی مژه های کم پشت و نازک دارند .
2- برخی بیماری ها مانند بی مویی مادر زادی یا بی مویی همراه برخی اختلالات مادرزادی است.
3- عفونت های مزمن یا حساسیت های مژه ها مانند درماتیت سبورئیک ،روزاسه، گل مژه ، اگزمای مزمن کنار چشم و پلک ها و خارش و خاراندن مداوم مژه ها.
4- بیماری هایی مانند ایدز ،لوپوس اریتماتو ، اختلالات هورمونی مانند : اختلالات تیروئید ،دیابت،اختلال غده ادرنال و هیپوفیز.
5- کمبود آهن ،اسیدفولیک و .....
6- بیماریهای روده ای مانند سلیاک.
7- بیماری های عصبی که فرد در حالت استرس با کندن موی مژه ارامش میگیرد.
8- و بالاخره یکی از شایعترین علل ریزش مژه ها دستکاری های ارایشی است . مانند: فر زدن مکرر مژه ها ، تاتو خط چشم و حساسیت به ان ، دستکاری جهت کاشت مژه مصنوعی و حساسیت به چسب مژه ، استعمال مکرر ارایش های سنگین اطراف چشم و روی مژه .

پرپشت کردن مژه

موارد آرایشی فوق با ایجاد ضربات مداوم بر بستر مژه ها مثلا در فر زدن های مکرر یا حساسیت به ریمل یا خط چشم می تواند عامل ریزش مژه باشد . استفاده مکرر از ریمل به علت سنگین شدن مژه ها نیز می تواند به مژه اسیب برساند . این مواد ارایشی باید شبها از اطراف چشم پاک گردند که گاه به دلیل واترپروف ( ضد اب) بودن این مواد نیاز به ضربات مکرر بر مژه برای تمیز کردن این ارایش خواهد بود و این امر نیز باعث اسیب بیشتر مژه ها می گردد .

درمان

یکی از درمان هایی که اخیرا به عنوان تقویت مژه پیشنهاد شده قطره لاتیس می باشد که مشاهده شده پس از چند هفته مصرف موجب ضخامت و پرپشت شدن مژه ها میگردد. این قطره در مژه های پلک بالا و با احتیاط قابل استفاده است البته احتمال تیرگی موقت پلک ، حساسیت و قرمزی چشم نیز وجود دارد و صرفا با تجویز پزشک قابل مصرف است .لازم به ذکر است که کاشت مژه طبیعی صرفا در مواردی مانند سوختگی لبه پلک توصیه شده و برای موارد زیبایی به هیچ عنوان توصیه نمیگردد .

دکتر هما فاتحی، پزشک پوست، مو و زیبایی در اصفهان می‌باشند که با سالها تجربه در زمینه های مختلفی مانند کاشت مو، تزریق ژل، چربی و بوتاکس، لیزر موهای زائد، جوانسازی پوست و ... توانسته اند خدمات ارزنده ای به مراجعین خود ارائه نمایند. لطفا جهت هماهنگی با مطب ایشان از طریق تماس با شماره تلفن 32245018 - 031 اقدام فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک B ، طبقه سوم ، واحد 309
تلفن : 32245018 - 031
موبایل مطب : 09135116500


نظرات کاربران درباره این مطلب :الهه شیخی [ 1402-07-04 ]
من که ژنتیکی کژه هام کم پشت و نازکه و هیچ کار ی هم نمیشه کرد کاش میشد مژه رو دائمی کاشت

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
درماتیت تماسی چیست و چگونه درمان میشود؟درماتیت تماسی چیست و چگونه درمان میشود؟

درماتیت تماسی طبق تعریف به هرگونه اختلال پوستی گفته می شود که متعاقب تماس با یک ماده خارجی و ایجاد یک واکنش آلرژیک یا پاسخ تحریکی بروز می یابد. ... ادامه مطلب

مزوژل چیست و چه کاربردی دارد؟مزوژل چیست و چه کاربردی دارد؟

مزوژل یکی از بهترین روش‌های درمانی برای برطرف کردن مشکلات پوستی نواحی اطراف چشم می‌باشد. مزوژل ژلی حاوی اسید هیالورونیک، کوآنزیم‌ها، مواد معدنی، اسید‌های آمینه، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که در پروسه‌ی مزوتراپی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ... ادامه مطلب

کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟

کربوکسی تراپی، از جمله روش هایی است که در رفع سلولیت و سیاهی دور چشم ها کاربرد دارد.جزئیات نحوه انجام این روش به ناحیه ای بستگی دارد که درمان انجام می شود. اما روند کلی درمان در تمامی موارد یکسان می باشد. ... ادامه مطلب

عوارض تزریق ژلعوارض تزریق ژل

ژل‌های مورد استفاده برای جوانسازی و افزایش حجم پوست، دارای انواع مختلفی هستند که رایج ترین و بهترین آنها، فیلرهای هیالورونیک اسید می‌باشند. هیالورونیک اسید به طور طبیعی در بسیاری از بافتهای بدن انسان موجود است و به همین دلیل پس از انتقال به پوست، ایجاد آلرژی نخواهد کرد ... ادامه مطلب